Alltså nu skulle jag vilja få en liten rapport över vad som åstadkommits av regeringens samordnare Mona Sahlin (s).

Hon har haft många olika mer eller mindre tunga uppdrag men vad har människan egentligen åstadkommit i sina uppdrag? Prata kan hon det vet vi och det kan låta bra och låta insatt – men för jösse namn! – det är ord ord ord! Men handling och resultat då?

Jag önskar att Nyamko Saboni (fp) hade fått uppdraget. Hon hade alldeles säkert fått mycket gjort. Eller kanske Hanna Gadban som debatterade bra i Aktuellt mot just Mona.

Det är inte klokt att man inte har kontroll på vart skattemedel går utan de kan gå till organisationer/föreningar som stödjer kvinnoförtryck och ojämlikhet – ja t.o.m. går skattemedel till IS-propaganda!!!

Ofrihet för svenska kvinnor och barn Ab, Islamisterna i Sverige Neo, 

head_20150531_varnasekdem