Alla vill prioritera jobben. Alla vill prioritera skolan. Alla vill ha ett bra och välfungerande samhälle.

Alla vill vill vill ….!!!!!

Men alla har inte den bästa politiken! Varken för fler jobb eller bättre skola.

Vänstern hittar sina lösningar genom att politiker ska besluta det mesta samt i skattehöjningar. De är inte bäst på att fatta beslut!

Högern hittar sina lösningar genom att ge medborgarna mer möjlighet att besluta över vardagen samt i att hålla skatten så låg som möjligt. Bäst för Sverige och därmed bäst för oss alla.

Skatter behövs till finansiering av vår välfärd. Men skatterna ska inte få ätas upp av en svällande offentlig sektor som ofta blir resultatet av vänsterstyre.
Höga skatter medför en ökad svart marknad.

Visst är skatter ett politiskt instrument men används det inte klokt slår det tillbaka med kraft. Jag har inget förtroende för vänsterns förmåga härvidlag.

Visst är det märkligt att det är ”finare” att vinna pengar men inte av tjäna ihop dem!

Jag tror att det är dags att i grunden revidera skattesystemet.

Inte konstigt att (s) under Löfvéns ledning dalar bit för bit. Idéer, handlingar och konkret politik saknas. Inget blir bättre snarare sämre.

Svenska medborgare och väljare skriker högre och högre samtidigt som (s) dalar och (sd) ökar. När ska politikerna börja lyssna? Hur stora ska (sd) behöva bli innan övriga politiker börjar lyssna?
Är de till för sig själva och den egna politiken eller är de till för oss medborgare? kan man undra.

Inte länge sedan jag skrev om spelandet. Fler och fler blir beroende – mest 18-24år – enligt Rapport idag.
Visst är det märkligt att det är OK med spelreklam men ej reklam för tobak och alkohol – alla tre är beroendeframkallande och drabbar oskyldiga. Spelreklam borde förbjudas.
Staten borde sannerligen inte vara inblandad i någon slags spelverksamhet – men det är den! Omoraliskt och oetiskt i högsta grad.

head_salig