Tiggare som lyder under sina bossar – lever som slavar. BBC har skildrat i en dokumentär om tiggeriet i Spanien. Nu har Kalla Fakta TV4 visat på liknande här i Sverige. Detta som förnekats hittills. Beröringsskräck kan man verkligen kalla detta som aldrig ”får” komma fram. Den nakna sanningen i verkligheten. Jag tycker det är förfärligt!

När Elisabeth Höglund skrev sin artikel angående sina egna intryck och upplevelser blev hon påhoppad och kritiserad på ett hatiskt sätt. Typisk i Sverige. Oresonligt hat styr omkring vissa s.k. känsliga frågor. Hur ska vi få stopp på sådant destruktivt?

Polisen i Kalla Fakta säger att Sorin är inte den enda i denna stationen! Det var inte länge sedan polisen sade att det inte finns något brottsligt i samband med tiggeriet.

”En resursfråga” säger polisen ”vad som ska prioriteras ….”

Alltså! Precis som jag skrivit tidigare: Det finns tiggare som lever som slavar under hänsynslösa ”bossar”.

Det är faktiskt så!

Men vissa förnekar och väljer att blunda och faktiskt även bekämpa verkligheten. Motsatsen till civilkurage!CA4_20150410_puppycruelty