*trött*
Dagen har varit helskön! Jag har gått drygt 11400 steg. Jag har tagit 107 foton. Lyssnat på duktiga musiker på utescenen. Minglat bland en himla massa turister. Just nu mest kineser/japaner. Tidigare var det mest italienare/ryssar. Vörösmarty är fullt med mat- och hantverksstånd. Jag har ätit både pasta och lángos.

Socialdemokraterna fortsätter minska. Ett sundhetstecken! Rörigare politik får man leta efter länge! Otydligare partiledare tillika statsminister har man väl aldrig upplevt.

Dagens bästa bild var från skate-planen. En cykelkonstnär. Den bilden publicerar jag i morgon på xPiPP.

Ett par duvbilder blev det också. Tidigare tyckte jag duvor var lite tråkiga fotomotiv men med lite text kan det bli roligare.

Ett ungt par med hund rastade sin hund genom en vacker pansé-rabatt. Fattar inte varför! Hunden jagade efter en sak som kastades mellan husse och matte som stod på var sin sida om rabatten. Vilken brist på respekt för planteringsarbetet.

Jag avslutar dagen med ananas, tejföl och nyheter plus debatt 😉

head_doves