Idag vet jag inte riktigt vad … jo jag skriver om en sak jag har tänkt på …

Ibland får vi i Sverige för oss fel. Facken har en stor skuld i detta. fanatiska idéer i vissa partier också. De som gärna använder nedklassande ton och värdering om olika jobb – ”pigjobb” tex.

Det har gått snett här. Jag tror Sverige behöver ”låglönejobb” och då menar jag bl.a. jobb som inte kräver så hög kompetens/utbildning. De flesta vill ha ett jobb!

Våra migranter får sitta år efter år efter år … utan jobb. Många ungdomar saknar jobb. Det är destruktivt för varje människa att inte kunna tjäna sitt uppehälle när man vill utan i stället vara beroende av samhällets välfärdssystem. Inget bra alls.

Fram med jobb som behöver arbetskraft! Det kan vara plantering på allmänna platser, renhållning så våra städer och orter är snygga och lockar turister, …. jag menar lika väl som man får socialbidrag utan motprestation kan man få lön för en prestation. Kommunerna måste bli mer konstruktiva och kreativt fantasifulla i att ta fram jobb. Skit i facken om de vill lägga hinder i vägen. Tänker på när flyktingarna på 60-talet inte ens fick bädda sina sängar och städa sina rum på flyktingförläggningarna för då tog de jobben från någon annan!!! Korkat! I stället skulle man tydligen bryta ner nysvenskar i destruktiv sysslolöshet.

I detta sammanhang passar jag på att säga att det är synnerligen otidsenligt med sossarnas liering med LO – det är oetiskt också! Skilj på er för fasen! Vårt samhälle skulle må bättre då. Det skulle bli friare också. Kommer ni ihåg att vi hade (och nog tyst har kvar än idag) tvångsanslutning i (s) från fackföreningar!!!  Helkorkat eller hur!

Kan inte sossarna stå på egna ben!? Och det hjälper inte att försöka väcka rörelsen med konstlad palmenostalgi. (s) hänger kvar i det gamla föråldrade och hittar inga vägar i nutiden. De backar med bromsen i mot framtiden. Värre blir det med deras vänstersamarbete med v + mp.

Där ligger INGEN FRAMTID för SVERIGE i VÄRLDEN!

head_20150411_sverigeinworld