OM det nu skulle finnas en Gud så som man tror i olika religioner – om utifall att – vilket jag ju inte tror – men OM …

…. då är jag säker att denne Gud gråter över människors handlingar och skådespel.

Alldeles fullkomligt säker!

I en del av världen sker de mest förhatliga grymheter – tänker på attacken mot universitetet i Kenya. Där barbarerna – AS BH IS – kallblodigt mördat kristna ungdomar som islams krigare. Liknande grymheter sker på flera ställen. Islam har sina avskyvärda krigare som mördar och härjar vilt i sin religions namn. Det går inte att bortse ifrån.

I en annan del av världen pågår just nu ett skådespel. Ett religiöst skådespel som jag inte heller tror att den där Gud – om han funnes – skulle gilla. Jesus gjorde det inte! Religiösa skådespel – otidsenliga spektakel. Jag tänker på mässan i Rom vid Colosseum just nu.

Jag har det just nu på min iPad vid sidan om. När jag lyssnar så fattar jag inte att folk tror på detta. Underkastar sig sådan vidskeplighet – människoskapad naturligtvis. Man kunde lika väl fortsätta att tro på Asagudarna. Barn föds in i dessa stolligheter. Barn har mer eller mindre otur beroende på i vilken religion man föds in i i världen. Stackars barn!

Människor har uppenbarligen behov av att ”tro” och i olika delar av världen har skapats olika religioner. Varför skulle någon religion vara mer sann än en annan. Stolligheter är vad det är.

Tro på förnuft och vetenskap! Skydda barnen från religiösa övergrepp!

Till slut vill jag också uttrycka min avsky för de religiösa extremister i USA som bedriver våld som abortmotståndare. Skäms på er!

Easter_20150403_rom Tro på förnuft och vetenskap! Skydda barnen från religiösa övergrepp!

20150117_religionofviolence

Ps. Om jag måste säga det! Jag är inte islamfientlig – jag är religionsfientlig – jag gillar inga religioner – jag gillar inte våld och inte människofientlighet eller galenskap.
Jag hyllar förnuft och vetenskap! Här krävs mycket av civilkurage!

Religion är för mig historia – kulturhistoria – bör förpassas till gången tid.