Ibland blir jag så himla trött på hur hemska människor kan vara. Nu tänker jag inte på mellanöstern. Jag tänker på vårt land här i Sverige.Vad är det som har gått så förfärligt fel? Varför har så många behov av att ”kriga” med andra människor? Varför saknar så många spärrar för hur man uttrycker sig om andra människor?

Alldeles för ofta glömmer man att det alltid är en människa bakom. Man avhumaniserar och sedan blir det lätt att utföra sina kränkningar. Vissa människor – tycks vi mena – ska tåla mer än andra.

Ibland blir jag så trött på människors onda avsikter och handlingar. Himla trött. Känner nästan hopplöshet.

Jag önskar att vi slapp både vänsterpartiet och sverigedemokraterna – båda dessa har sina hatfyllda människofientliga svansar. De är varandras dödsfiender också. Tänk om vi slapp dem!

Tänk om  de kunde bli lite mer människovänliga och sluta att hata.

Jag är så trött på allt hat!

ants_20140628_loss