Bloggandet är en kreativ sysselsättning. Man kan säga att kreativiteten sprudlar lite överallt. Visst finns det mycket destruktivt också men då gäller det att försöka tränga undan det. Man kan ju försöka lite i alla fall. Själv har jag massor ed bloggar ch har bloggat sedan 90-talet på HTML-tiden utan alla enkla bloggmotorer som nu finns.

När det gäller design och bloggthema gillar jag att förändra. Ja det blir faktiskt ett behov. Ett tu tre bara måste jag förändra. Igår använde jag mesta tiden för uppdatering av thema och design på min Crazy Art – Photo & Poetry blog. Ja det tog i det närmaste hela dagen. (Är sjuk – förkyld). Det är ett ganska avancerat Thema jag valt och med många möjligheter. Jämfört med de flesta som erbjuds. Inte svårt men tidsödande. Nu ska jag snart ta itu med denna bloggen på liknande sätt. Bytta Weaver II till Weaver Xtreme.

Är det fler än jag som håller på med val av thema och ändra designen med jämna mellanrum tro?

Hos mig är det ett behov. Tillsammans med skrivandet, skissandet och fotgraferandet. Bildredigering av både skisser och foton. Kreativiteten flödar på olika sätt – and I love it!

I min nyfikenhet över möjligheter och teknik är jag med på många olika webbsamhällen. Många fler än jag hinner med. Men vill ju veta hur de fungerar. Några har också kostat mer en nedlagd tid. Ofta har jag då varit med ett år och vill sedan inte fortsätta prenumerera – då det inte varit värt kostnaden.

Mina mest uppdaterade bloggar just nu är denna och ovannämnda. Samt 365FOTO, Budapest omväxlande med Lund och Crazy Art by blogfia samt PiPP.

ca1_20150103_swinging