Ett riktigt praktexempel på SVT-s totala avsaknad av självkritik!

http://www.svt.se/kultur/tittarstorm-mot-intervju-med-jimmie-akesson

Tydligare kan det inte bli! SVT gurun Göran Greider är förstås citerad!

******

Nu ser jag på twitter att alla som vill se en mer mänsklig attityd och respekt mellan människor även om åsikterna går isär – vi som inte gillar mobbning/trakasserier/utestängning av människor – blir kallade för ”fotsoldater till sd” – typiska floskelargument från vänsterhåll. Skulle alla i Norge som reagerat vara supporters/fotsoldater till sd! (@fvirtanen + @andreasekstrom)

Jag ogillar (v) lika mycket som jag ogillar (sd) – men bakom fasaderna är det människor. Sverige hade mått mycket mycket bättre utan dessa ytterpartier – lika människofientliga båda och med hatfyllda attityder. Varandras dödsfiender.

svt1