Efterlyser lite av ärlig självkritik från politiker som påverkat utvecklingen i Sverige de senaste … ja vad ska jag dra till med …. de senaste 30 åren kanske.

Sverige är inte sig likt!

Självklart händer det mycket under 30 år och det ska det naturligtvis! Självklart är det också positivt med mångfald i ett samhälle.
Det handlar alltså inte om ngn slags främlingsfientlighet om nu ngn skulle vilja tolka det så.

I Sverige skjuter vi inte på gator och i bostadsområden! I Sverige skjuter vi inte ihjäl människor på öppna gatan! I Sverige går vi inte till anfall mot brandbilar och kastar sten. I Sverige trakasserar vi inte judar så som nu sker i Malmö.

Det finns många konstigheter som kommit hit och nu sker här. Ibland är det lätt att tro att mellanösternkonflikten flyttats hit. Hur gick det till!?

Alla dessa människor som har fått en fristad i Sverige. Ibland dessa finns det ett antal som inte borde fått denna fristad. De förstör för så många andra.

De borde inte fått komma hit. Av alla som kommer hit finns det även mördare och terrorister. De borde inte släppas hit. De behöver inte en fristad här eller rättare: De är inte värda en fristad.

Jag börjar faktiskt tappa tålamodet!

Jag är besviken på politiker som låtit detta ske. Man har totalt tappat kontrollen!

Jag är också besviken på vår svaga inkompetenta nuvarande (s-mp) regering som drar skam över Sverige och försämrar Sveriges internationella relationer samt villkoren för svenskt näringsliv.

Björn Ranelid fb, Dagens samhälle, Malmös socialtjänst, Jihadister, Mona o extremism, Vapen på fel plats, Mördare, Migrantläger i brand,  mm mm mm mm mm