Blogg100 – 61.

Mitt svar på Expressens lite fåniga artikel:

Jag känner mig faktiskt kränkt av denna artikel!
Jag är en medborgare med ovanligt stort politiskt intresse. Jag följer alla politiska debatter, jag ser nyheterna regelbundet, jag följer riksdagsdebatterna – riksdagen.se + SVT forum – mm mm Och jag är INTE från Stockholm!
Jag såg Annas kvalifikationer tidigt – kompetens och intelligens. Det gjorde jag även när det gällde Fredrik R. Första föreläsningen när jag lyssnade på honom om vårt beroende av staten visste jag att han var ett statsministerämne. Samma känner jag när det gäller Anna. Hon är helt enkelt ett helt naturligt val i denna tiden. Fantastiskt egentligen! I en annan tid kan finnas flera alternativ men just nu finns ETT helt naturligt och rätt val. Varför skulle det vara fel och en brist. Bara en fånig vinkel av media! Moderaterna är starka nu och Anna är helt rätt för Nya Moderaterna. Hon blir Sveriges första kvinnliga statsminister – en efterlängtad sådan. Sossarna klarade ju inte den biten. Men Moderaterna gör.

012053331219_max
http://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/Hitta-ledamot/Ledamoter/Kinberg-Batra-Anna-012053331219/