Blogg100 – 60.

I Aftonbladet skriver Ingvar Persson om Anna Kinnberg Batra och att hennes tidiga uttalande inte lämnar henne utan nämns i alla presentationer. Han skriver också att uttalandet på Youtube visats 171 000 gånger jämfört med 1 132 gånger för ett uttalande om ekonomin.

Naturligtvis framställs det som brister hos Anna men sanningen är att bristerna står att finna hos Ingvar Persson själv tillsammans med alla hans kollegor inom media. Samt bristerna hos de som surfar på Youtube för att finna vad som egentligen är viktigt i vardagen.

Media borde koncentrera sig på att informera och analysera vad Anna säger som folkvald politiker i stället för att fastna för något som sagts i det förgångna, vilket jag som lantis finner lite skojigt och även fantasifullt av Anna – för hon kryssades ju in.

Fattar inte hur media kan hålla på och producera så slapp journalistik – hur mycket kräver en sådan artikel av skärpa och intelligens – N O L L  skulle jag säga. Man behöver bara kunna rapa.

För fasiken – skärp er!