Stefan Löfvén (s) fortsätter att lova runt – lån till körkort och gymnasieutbildning för alla. Socialdemokratisk (s)tudentexamen för alla innebär sänkta krav. Det är ju också ett sätt att ”lösa” arbetslösheten för ungdomar men knappast att gynna konkurrensen för svenska ungdomar.

Frågan är:

  1. Hur lättlurade är (s)-väljarna!?
    Jag tror de är mycket lättlurade men jag hoppas jag har fel.

Göran Hägglund (Kd) vill förstatliga sjukvården. Ja – faktiskt tror jag det är rätt. Jag vill förstatliga skolan också! Varken landstingen eller kommunerna har visat sig kapabla att skapa jämlikhet i Sverige. Både sjukvården och skolan är så pass viktiga att att de INTE ska läggas under annans ansvar än statens! (Kan aldrig komma ihåg vad han heter efter Hägg-)

Bra Göran Hägglund (kd)! …. fast jag röstar ju inte på dig ….. men ändå … BRA!

Samtidigt så begår islamister folkmord i Irak …. islamister är sannerligen en fara i världen! De tolererar ingen annan tro än deras egen – människorättsvidrigt med andra ord!

Nu är det politisk debatt i SVT – jippie! I like!

Men fy ….. Ali Esbati (v) tokstollen är med … han är så förnedrande mot andra och så verklighetsfrånvänd!

Gillar inte Ullenhag (Fp) heller – han är också verklighetsfrånvänd!

… men! …. nu ska jag lyssna öppet …. openminded ….

skiss_20140218_politics2