Svenska folket verkar vara trötta på ”företeelsen tiggeri”. Jag ser ingen som ger pengar och det är bra! Att ge pengar till tiggeriet underhåller denna företeelse. Vilket är väldigt destruktivt – naturligtvis.

Rumänien borde skämmas som har medborgare som ser tiggeri i anda länder som sin uppgift! Rumänien borde skämmas ordentligt som inte värnar om sina medborgare trots stort EU-stöd! Tiggande rumäner borde ha mer kreativa livsuppgifter än att tigga sig runt i Europa!

När en tiggande rumän sitter med byxbenet upprullat för att blotta en skada eller sjukdom så föder det mer löje i vår kultur än medkänsla.

När en tiggande rumän haltar sig runt i en destruktiv kroppshållning så …. nej det skapar inte medlidande i vår kultur! Dessutom är det en kränkning mot ”våra” med liknande ”skador”. Förnedringshyllning! Inget som gillas här.

Underhåll inte den destruktiva verksamheten som tiggeriet innebär! Skänk INGA pengar!

Ge inte tiggare pengar!

Ge hellre bröd, frukt el dyl om du känner att du måste ge. Men INTE pengar!!!
Då riskerar du inte heller att underhålla kriminaliteten som finns i verksamheten!!!!!

people_20130606_beggar2 people_20130607_beggar1PiPP_20140612_themanPiPP_20140627_pleasemadame