Jan Björklund (fp) verkar vara skickligast på att debattera i SVT. Han låter sig inte köras över varken av otillräckliga programledare eller motdebattörer. Bra jobbat Jan B! *gillas*

Jan Björklund (fp) gör ett fantastiskt bra jobb och hanterar verkligheten utmärkt. Men tyvärr kan jag inte tänka mig att rösta på fp – bland annat för de oerhört negativa inställningarna och vilseledande uttalandena som görs från flera av de kvinnliga företrädarna angående Ungern. Enligt dessa och även SVT skulle man kunna tro att Ungern styrs av Jobbik vilket är fel. Jobbik är som Sverigedemokraterna här. De sitter i Parlamentet/Riksdagen men INTE i regeringen!!!!!

Ungern är inte Jobbik! men det framstår i svensk media som om det vore så. Tyvärr med Birgitta Ohlsson (fp) som värsta agitator samt även Cecilia Wikström (fp) och tyvärr tyvärr ibland också Cecilia Malmström (fp) som brukar vara så sansad annars.

Sedan gillar jag faktiskt inte några av ministrarna heller utom Jan Björklund. Ullenhag (fp) tycker jag är dålig på sin post.

Carl B Hamilton (fp) tycker jag har gjort många fina insatser i riksdagsdebatterna men han är tydligen ”petad” från listan inför nästa val.

Tyvärr Jan – ditt lag är inte så attraktivt! Men du gör en fantastisk insats som borgerlig debattör och som utbildningsminister. Grattis! Du är bra!

skiss_20140218_politics2