Ja nu är det snart 1 maj och vänsterskräpet sprids. Affischer sätts upp både här och där och lyser skräpigt i vår gemensamma miljö. Finns det inte anslagstavlor som är avsedda för affischer? Men det kanske vänstersympatisörer skiter i!

Jag tyckte synd om Josefin Brink (v) som talade något år och sedan fick sitta kvar på elskåp och väggar – söndertrasad och skräpig.

Jag har naturligtvis inget emot att vänstern har möten …. men jag gillar inte deras skräpaktiga annonsering av sina möten. Jag har inget emot att de demonstrerar heller – om demonstrationen sker med ordning. I stället kräver det polisinsatser – ibland omfattande och naturligtvis kostsamma.

Våldsamheter och hat är avarter i en demokrati. Det är de odemokratiska krafternas metoder.

Ett korkat vänsterbudskap: Alla ska bort!

Vänster skräp

”Arbetarklassen har inget fosterland” – nej det stämmer för NordKorea, som inte värnar om sina medborgare.

Vänster skräp


LundIntressant, …
Läs även andra bloggares åsikter om
Vänstern,