Jag har väldigt svårt att förstå skillnaderna i domslut mellan Tingsrätt och Hovrätt. Nu tänker jag på galningen som beställt våld och övergrepp på barn för att se det på sin dator. 8 år dömde Tingsrätten och 4,5 år Hovrätten. Skadeståndet sänktes också kraftigt.
Var finns Barnperspektivet i Rättsväsendet!?

  • Hur kan det vara möjligt?!
  • Varför döms det så stora skillnader mellan Tings- och Hovrätt?
  • Mildras ett avskyvärt brott med tiden!?

Märkligt! Frågor som är befogade men som Rapport och Aktuellt inte informerar om. Typisk halvfärdig nyhet och bristfällig journalistik! Passande hade varit att informera om vad som gjorde att Hovrätten sänkte straffet!

Skärp er på Nyheterna!


Politometern en samling politiska bloggar. Lund,  Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om journalistikjournalistermediapolitik,   Public Service, Juridik, Hovrätten, Tingsrätten,   …