Bra skrivet av Christian Carlsson (kdu) på SVTdebatt. Han menar att ”Alliansvänner för republik” är en skamfläck för borgerligheten med sin omoderna inställning. Jag kommenterar hans artikel med:

”Bra skrivet! Håller med om att republikanismen är otidsenlig! Håller också med om att man kan se Alliansvänner för republik som en skamfläck vilken sällar sig till vänsterns otidsenliga fanatism i specifika politiska frågor.”

Jag är verkligen för vår monarki och är helt övertygad om att det är bra för Sverige på många sätt och inte dåligt för Sverige på något sätt – så som det fungerar. Andra alternativ vore dyrare och inte alls lika effektiva. Sverige har stor nytta av sitt Kungahus och deras insatser ute i världen.

Jag och många med mig tycker det är förfärligt när personerna/människorna i kungahuset angrips orättfärdigt, fruktansvärt kränkande av olika aktivister – några gömmer sig bakom ”i konstens namn” eller ”rätten till satir om offentliga personer”. Det kan vara hur omänskliga angrepp som helst – totalt vidrigt gränslöst!

Jag gillar vad Kungen och Drottningen gör för vårt land!

Skamfläcken, Kungahuset, Kungahuset på fb,


Politometern en samling politiska bloggar. Lund,  Intressant

Läs även andra bloggares åsikter om SVTpolitik,  monarkinhovet,  mediaPublic Service,  kungahuset, Kungen,

Dela det här: