NEJ!

Vi vill inte ha en Smutskastningskampanj i vår valrörelse!!!!

Jag vill se en debatt som bygger på saklighet i verklighetsbeskrivningarna och jag vill se respekt mellan aktörerna. Eller aktörernas respekt gentemot varandra.

Om jag var Stefan Löfvén (s) skulle jag ta SSU i örat ordentligt. Den typen av kampanjer säger ju mer om SSU än offret de riktar in sig på.

Fy så lågt agerat av socialdemokraternas kommande generation!

Moderaternas partisekreterare Kent Persson har underminerats via hån i sociala medier, bland annat från socialdemokrater. Kort efter tillträdet attackerades han av S-politiker i en debattartikel i Aftonbladet där han beskrevs som en idélös politiker som röstat emot sina egna hjärtefrågor.

Någon månad senare lanserade SSU hånsajten fragakent.se där besökaren kan ställa frågor till Kent och få en floskel till svar. Sajten är givetvis prydd med en bild där Kent Persson ser fånig och enfaldig ut.
Dagens Media Bra artikel av Erik Wisterberg.

En annan kraft i kampanjandet är vänsterjournalisterna – de kan köra med mycket fula tricks! Värsta exemplet var sändingen av “Valstugorna” i SVT precis innan valet. Verkligen ett fult journalistiskt arbete!

Public Service har ett extra tungt ansvar här – frågan är om de förmår leva upp till ansvaret?????