A man with a lot of blood on his hands!

a bloody man
nailed after mortal steps
his special operation

Hur ska man tolka bilden?

Jag försöker ge mig på en tolkning nu när jag studerar bilden. Den blev bara till. Jag var redskapet för pennan. Inte tvärtom. Så är det oftast med mina bilder och min Crazy Art. Det lär vara i surrealistisk anda.

Den röda upp och ner hängande mannen är så klart Putin. Hunden, vakthunden, är vi i den fria världen som ser det som sker. Vakthunden som slutligen ställer Putin inför rätta och håller honom ansvarig för hans s.k. ”special operation”. De båda andra männen då? Jag tänker att det är nog Putins ’hejdukar’. Han med blod på sina händer (fötterna) får symbolisera alla de som håller med Putin i krigföringen och vansinnet. Den andre som ’kryper’ framför den hängande Putin är alla de fega runt omkring honom och som inte vågar säga emot. De fega medlöparna.

Kanske kan man tolka bilden så – Hur skulle du tolka bilden?