Detta året jättetrevligt! Jag har alltid – av ngn konstig anledning – varit superintresserad av Nobelpriserna och Nobelfestligheterna. Har alltid följt – till skillnad från kompisar mfl. Sitter alltid som klistrad framför TVn. Har alltid haft en dröm att få vara med ngn gång.

Detta året: Jag gillar verkligen Pernilla Månsson (SVT). Stiligt klädd utan att framhäva sig själv. Toppen i rollen att presentera eventet. Bästa på länge. Tidigare har det skinit igenom hur man vill lyfta fram sig själv vilket gör det lite billigt. Haft spektakulära kläder tex. I år är det bara så klassigt stiligt. I love!

Blomsterarrangemangen är superba – enastående vackra! Vackraste någonsin!
Rufus Wainwright var också en ny upplevelse. Hans första framträdande enastående! 

Gu’ vad jag njuter!

Tänk om!!!!!!!!!!  Tänk om … min dröm att få deltaga kunde bli verklighet … TÄNK om!!!!!!!

Tack Pernilla Månsson för ett jättefint jobb ikväll!

***