Alla vardagliga politiska frågor känns oviktiga – nu gäller Ukrainas kämpande för sin frihet och demokrati. Det minsta jag kan göra är att följa detas modiga kämpande och deras starka själar för denna viktiga sak. Viktigast av allt!

Jag håller verkligen med om att Putin ska ställas inför en special domstol och dömas! UK agerar starkt och jag gillar Liz Truss. Starka kvinnor inom politiken är fascinerande – ja kloka män också förstås. Tyckte Kamala Harris också var så stark och tydlig idag i Polen. Känner inte henne så bra annars. Tyvärr har vi en pinsamt svag kvinna som statsminister – Magdalena Andersson. Vimsig och oklar utan manuskript. Svag som beroende av att ha näsan i manuskriptet. Sannerligen ingen ledare! Mest skamligt pinsam för Sverige i dessa krigstider.

När jag inte är ute och joggar eller cyklar sitter jag framför BBC, CNN eller AlJazera. De omyndigförklarar inte sina tittare som SVT gör. SVT visar inte helheten utan där bestämmer man vad tittarna ska få se. Man ser sig väl som förmyndare som ska inskola tittarna. Förfärligt! Och det tvingas jag betala för!!!! Blir så arg!

Jag vill ha ett Public Service MEN det ska vara ”allsidigt och i medborgarens tjänst” inte i sin egen och sina medarbetares tjänst som nu… och alla dessa tramsprogram!!! *suck*

Bäst gillar jag BBC 💙

Årets outstanding ledare är en man – Zelensky förstås! 💙🇺🇦💛

Putin är en oplockad gås som förhoppningsvis snart ska grillas och brännas av.