Vi är många godtrogna – vi vill tänka gott om andra – tills något annat bevisas. Under tiden måste man vara uppmärksam och vaksam. Ja även lite kritisk och avvaktande.
Är man inte det eller om man själv har s.k. tveksamma planer ja då blir en nyttig idiot.

Några av Putins nyttiga idioter är Donald Trump, Viktor Orban och inte minst den aktivistiska miljörörelsen samt den domedagsskrikande miljörörelsen så klart.
När det gäller Donald Trump är jag säker på att Putin har en hållhake på honom. Vad denna hållhake inbegriper kan man bara spekulera i. Antingen har de en överenskommelse eller hände ngt avgörande vid Trumps besök i Ryssland. Han gjorde bort sig fatalt – kanske ngn typ av sexorgieskandal eller liknande förkastligt. Lätt att tänka om Trump.
Orban har ”gosat” med Putin ett tag. Tänk att han inte fattade! Här gäller det sannerligen att Orban sätter ner foten på rätt sida och övertydligt. Det väntar jag än på numera.

Angående miljörörelsen finns det många som nu lyfter fram olje-och gasbolagens subventioner av miljörörelsen så den leder till beroende av rysk gas och olja. Fruktansvärt! Vilka j-a nyttiga idioter!

Vilka j-a nyttiga idioter!


Putin – krigsförbrytaren! Tala om människofientlighet och ondska! Den har sannerligen fått ett ansikte 2022.


#putinthewarcriminal