När flera partier käbblar c+v+mp+s och orerar över att de ska bekämpa högerpopulismen vilket egentligen innebär att de vill att andra tex Ungern ska ta över de problem och det kaos som de själva skapat inom migrationspolitiken.
Migrationspolitiken är även en säkerhetsfråga – den har nonchalerats av svenska politiker.
Migrationsströmmarna lockades till Sverige genom deras ansvarslösa politik. Nu har Sverige oöverskådliga problem som dessa ansvarslösa politiker vill exportera till andra länder. De skriker högt och kräver … det som hörs i skriken är deras inkompetens.
Sverige är inte säkert längre för medborgarna!

Samtidigt lyfter Moderaterna viktiga frågor för Europa. Bra! Det gör mig stolt över partiet. Det är ju det det handlar om! Brottsligheten över gränserna, miljöfrågan är också gränslös, försvaret blir viktigare, handeln likaså ….. det är detta det handlar om!

Detta visar att (m) har en politik för Europa.
Frågor som är viktiga för oss alla.

KD vill ha EU lagom. Jag gillar iofs inte ordet ‘lagom’ men jag vill definitivt att EU ska begränsas och inte styra över våra liv och våra val i vardagen. Bra där Kd!

En särskild fråga – för mig –  som är viktig är friheten – yttrandefriheten därför kommer jag att kryssa Henrik Sundström som det ser ut nu.

Moderat politik i #EUval