En företeelse att lyfta fram – kvinnor kan också – skapa vidrig kultur. Vänsterkvinnors sätt att uttrycka sig. Detta hat mot andra kvinnor – framgångsrika kvinnor som inte är vänster. (Män kan förstås också drabbas) Det skriks högröstat ut vidrigheter. De beter sig som de värsta herrarna på extrema högerkanten. Kan dessa båda grupper inte slå ihop sig? De talar ju samma människofientliga språk och utser ihärdigt ”fiender” att rikta sitt hat emot.

Åsa Lindeborgs – Aftonbladet – vassa penna fick tom en man att begå självmord. Tänk detta hat! När det drabbar kvinnor dras offerkoftan på och begreppet blev #metoo –  drabbad av de förfärliga karlarna i den förfärliga patriarkala kulturen. Ja handlingar som beskrivs är förfärliga! Inte bara mäns – kvinnor kan också!

Detta är också förfärligt! Vänsterkvinnors hatfyllda låga osakliga sätt att uttrycka sig – skapar en vidrig kultur. Detta är det andra inlägget så jag döper företeelsen till #shetoo
Den första kallade jag #LOser då det gällde en redaktör på en LO-tidning.

Denna gången drabbades EBBA BT (Kd) men Ebba fann sig snabbt som vanligt – se Instagram.
Vänsterns lågvattenmärke möts av Ebbas högvattenmärke och handlingen lyfts fram.

Vi får ta ansvar för våra handlingar – jag beskriver företeelser – ibland är det vidriga, nedlåtande och hatiska uttryck – här från en vänsterkvinna.

Antonsson på iotakt skriver så bra om artikeln av journalisten Caroline Ringskog F-N på Aftonbladet  …  en artikel fylld med nedlåtande utseendefixerad journalistik  – kultur á la Aftonbladet – en vänsterkvinnas angrepp på en framgångsrik högerkvinna. #shetoo

En kvinnas vidriga kultur i att uttrycka sig #shetoo Aftonbladets kultur och opinionsjournalistik.

Ebba BT: Be the kind of WOMAN ...