WOW! WOW! WOW! säger jag!

Nu plötsligt står allt klart!

Moderaternas väg framåt – Ulf Kristerssons storhet – alltså det bara är så wow i dessa #metoo – tider.

Ulf Kristerssons storhet!
Han är inte till för sig själv. Han är till för saken! Det som är bäst för Sverige!

Jag lyssnar på Elisabeth Svantesson (m) och hennes tal vid Sverigedagarna. Elisabeth är Sveriges blivande statsminister.
Ulf och Elisabeth – även om de själva inte insett detta ännu – är det mest konstruktiva par inom politiken jag någonsin skådat. 

Ulfs storhet – det är den mest fantastiska storhet man kan utgöra – han har tagit rodret för moderaterna tills Elisabeth är mogen att tillträda. Det är så viktigt att HON känner när det är dags. Det gjorde hon inte när Anna KB avgick. Det var inte hennes tid just då. Jag hyser full respekt för detta och nu lyfts Ulf till skyarna. Han ställde upp. Han axlade rodret i en kris. Han var – han är –  stabil och trygg – utan utsvävningar – på en värdegrundsgaranterad plattform. Detta är stort! Fantastiskt stort!

Elisabeth och Ulf är ett politiskt par med dynamik – de kompletterar varandra perfekt!

Jag är nästan euforisk efter att ha lyssnat på Elisabeth och kommit till dessa insikter.

Så stark du är Elisabeth! Gu’ jag vill se dig som Sveriges första kvinnliga statsminister. Klart du ska känna själv när du är redo. Du kommer att spränga gränser tom de astrologiska. Skorpionen brukar ju krypa in i sitt skal trots alla sina goda egenskaper. Ulf kommer att stödja dig så du inte behöver krypa in i skalet.

Wow! Ni är ju bara århundradets team!

Idag är en så himla fantastisk dag! Heja er båda!

Det bästa för Sverige!

Ulf & Elisabeth - århundradets politiska par.

Elisabeth Svandesson (m)