Alliansen är död – strypt av Centern och Liberalerna. Socialdemokraterna lyckades! Socialdemokraterna lyckades behålla makten och i sken av liberala åtgärder som ska malas ner i utredningar nu framöver. Januariblåsningen är ett passande namn!

Hur mycket sakpolitik och handlingskraft kommer vi att få se? Hur går det med Sveriges ekonomi?

Lättlurad! … kan man säga till de svekfulla f.d. alliansvännerna c+l.

Vilken trist dag! Vilken trist tid!

De är besatta av sd – helt fanatiskt besatta! Ja jag håller naturligtvis med om att sd är ett extremt parti med människofientlighet och nazism i sitt ursprung. Det ska motarbetas genom argumentation i sakfrågor och där deras verkliga politiska program ska få framstå tydligt för väljarna. Inte som hittills och nu köra bort besvikna väljare i famnen på (sd).

Glädjeämnet är att … nu är (v) också förpassad till extrempartiernas plats där de hör hemma. Vänstern och kommunisterna har en lika svart historia och bakgrund som sd. De är sprungna ut människofientlighet de också.

v+sd är inga sunda partier och det är trist att de finns! Sunda partier har en positiv människosyn och hatar inte människor … av vilken anledning det än gäller!

Jag hoppas på nyval!

NYVAL – NYVAL – NYVAL

Moderaterna och Kristdemokraterna är de enda borgerliga partier man kan lita på!

Tänk på det till nästa val!


ca_20181112_profiles-1