Fredrik Reinfeldt (m) som statsminister – Upp som en sol – Ner som en pannkaka – Första och andra mandatperioden.

Han gjorde mycket gott för Sverige första perioden – dessutom i ett oerhört svårt ekonomiskt läge. Sverige togs förtjänstfullt genom krisen.

Det goda som gjordes första perioden skyms förvånansvärt effektivt av det mindre goda – faktiskt dåliga – som gjordes andra perioden. Till fruktansvärt stor skada för Moderata partiet – men otrolig stor nytta för sd-s framgångar.

Som grädde på moset smet Fredrik Reinfeldt (m) ut bakvägen och lämnade den förödande svekfulla DÖ efter sig till Anna Kinberg Batrta (m). Som ju inte klarade att reparera skadan. Ulf Kristersson (m) lyckas mycket bättre. Han är tydlig och klarar att visa vad Moderaterna står för. Han har en ideologisk kompass. Men fy sjutton för att reparera skadan efter FR! Den sitter djupt. Himmel vad folk fortfarande är besvikna på m. Folk har inte glömt.

Jag tillhör de besviknas skara. Dock skulle jag aldrig ge min röst till sd!

Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att de djupt svikna moderata själarna återvänder till moderaterna. Snälla Snälla …..!

Moderaterna är bäst för Sverige! Faktiskt är det så!

Politik i tiden.