Ja alla har väl sett det pinsamma inslaget där Stefan Löfvén (s) käbblar bort den allvarliga frågan om våldtäkter och övergrepp till att bli en fråga om anställningsskydd.

Det blev spontant skratt i lokalen åt (s)tatsministern. Det förtjänade han verkligen. Det tydliggjorde också att deras taktik är munväder och inövade repliker. Shablonpolitik och sol-och-vår-visioner … som aldrig genomförs i praktiken när tillfälle ges i regeringsställning. En politik för lättlurade.

Tråkigt var att #SVTplay inte lyckades få #SVTagenda att fungera utomlands, vilket det brukar göra. Jag engagerade mig flitigt för att påvisa detta. Jag var ordentligt upprörd. Jag testade på alla mina enheter. Ibland visades ett meddelande att ”kan inte ses utomlands” sedan dök Barnkanalen upp när man ville se Partiledardebatten 20:00. (Se skärmdump nedan)
56 MINUTER tog det att få igång programmet på SVTplay!!!! 56 MINUTER!!!! Som grädde på moset klipptes sedan slutet av 15 minuter för tidigt! Skärpning SVTplay!!!!

FY SJUTTON för vårt Public Service! Lågpresterande så det förslår. Både till funktion och till innehåll. Uppenbart vänstervridet och med svårigheter att få tekniken att fungera. Och detta ska man betala för genom skattesedeln nästa år! Hur ska man klara att visa alla program för svenska medborgare utomlands!?

Den som ‘vann’ debatten – otvetydigt – enligt mätningar – Ulf Kristersson (m).
Bra jobbat!

Som sagt … (min kommentar på Facebook)

Jag vill ha en utbildad och bildad statsminister för Sverige! 
Jag anser att det krävs för att styra ett land.
Dessutom märks det att vi inte har det nu.
JA vi behöver verkligen byta!

(S)verige styrs av facket – fackföreningspampar – …. har man noterat utomlands.

Rena rama barnkanalen!

#SVTplay och #SVT - funktionsbrister och ensidighet - lågfungerande #PublicService för svenska medborgare. ***

Partisympatier inom svensk Public Service!
Partisympatier inom svensk Public Service!

***