Vad har det tagit åt Annie (c)! Har förnuftet tagit slut? Sanslöst!

Man glömmer ju inte precis deras representant i Solna Tingsrätt!!! Detta svansande för migranter utan urskiljning får till följd att rasistiska klanhyllande nysvenskar kan få uppdrag i vårt rättssystem. Man baxnar. Kvinnan i fråga motiverade en mildare dom för att mannen kom från en fin familj. Man tar sig för pannan!

Nu igen genom att stödja regeringens så kritiserade förslag angående rätt för 9000 afganska män att få stanna.

Här gör man bort sig på flera plan. Dels stödjer man regeringen i ett utdömt förslag. Dels låter man Löfvén (s) få triumfera för att han nu tror sig ha splittrat Alliansen. Dels skapar man problem för Alliansen eftersom folk tvivlar på trovärdighet. Mest trasslar man väl till det för sig själva och sin trovärdighet i realistiska bedömningar. Detta ser mer ut som ett spel i politiken. Centern hoppas säkert på en dödsstöt för Miljöpartiet och samtidigt vinna deras väljare. Vore det framgångsrikt … ja vad säger man …? Jag tycker ju inte precis att Miljöpartiet gagnar svensk politik. Korkat av centern!

Jag tror – till skillnad från Löfvén (s) – likt Ulf Kristersson (m) att Alliansen är större än detta i och för sig. Men men men!

Nu hoppas jag Liberalerna (L) får väljarflykt från centern. Hoppas hoppas hoppas!

Dagens bästa säger allt!

Dagens bästa - #centern - Annie Lööf.