Apropå … mer vård … fler miljarder … fler och mer ….

Min kommentar på ett inlägg på Facebook:

Borde faktiskt – i samma andetag – kombineras med att ta tag i roten för ohälsa!!!!
Vart är vårt samhälle på väg när ensamma gamla ska få psykvård i stället för vänskap och sysselsättning … unga som ”mår dåligt” få vård och diagnos i stället för att fångas upp tidigt och få hjälp med strategier i livet …. ????
Jag tycker det är fantasilöst och populistiskt att proklamera mer vård, fler poliser, fler miljarder …. UTAN att tala om åtgärder för att angripa roten till problemet.
Vilket parti vill inte ha bättre vård!
Jag vill ha en reformerad skola med innehåller som svarar mot tidens krav avseende både kunskap/kompetensutveckling samt personlig utveckling. Skolan ska forma barn och ungdomar till individer med självtillit och som talangbärare – inte med bruten självkänsla.
Jag vill se moderat politik som med målinriktad kraft tar tag i tidens utmaningar. Medborgarnas väl är viktigt! Från början till slut!

Bra där Ulf Kristersson:

-Det är helt oacceptabelt att barn får bekymmer bara för att deras föräldrar har haft bekymmer. Då måste man se de barnen själva. Hur de ska kunna lyckas i skolan, hur de ska kunna få en bra utbildning och hur ska de få rätt medicinsk hjälp. Allt detta tycker jag är en underskattad fråga i svensk välfärdspolitik, säger Ulf Kristersson.
Politik i tiden.