Ja, varför bestämde jag mig för Moderaterna?

Väldigt enkelt egentligen!

Jag vill själv bestämma så mycket som möjligt över min egen vardag! Jag vill att du också ska ha möjlighet att bestämma över din vardag.

Jag vill INTE att politiker ska bestämma över min vardag!

Dessutom vill jag ha ordning och reda i samhället. Med frihet följer ansvar. Det kräver att man har moral och etiskt tänkande. Det har jag!
Konservativ liberal kanske jag skulle kunna beskriva mig som – dessutom kryddad med ‘social‘ eftersom jag anser det väldigt viktigt att de som är i behov av hjälp och stöd absolut ska få det. Men fusk föraktar jag!

Sjävklart val – Moderaterna!

Saknar man kraft att bestämma själv kan man ju lämna över åt politiker – då ska man rösta vänster! Stackare, säger jag! Då låter ni er luras! Som tex den gamla trofasta sossestammen som skulle rösta på en häst om den var partiordförande i socialdemokraterna som Lena Mellin sade i en TV-soffa.
Man tänker alltså inte själv. Man luras att tro …

Jag vill som sagt själv bestämma. Jag tror dessutom på min egen kraft att forma min vardag. Jag insåg att en utbildning var oerhört viktigt. Mina föräldrar var kloka och intelligenta trots endast folkskola i 6 år. Det är jag tacksam för.

Föräldrars support är viktigt! Alla barn borde ha sina föräldrars stöd. har barnen inte det MÅSTE samhället SE och ta tag i detta. ALLA barn har rätt att få uppmuntran och kärlek! Det är livsviktigt! Det har alltid varit min ledstjärna både som lärare och fritidspolitiker samt som samhällsmedborgare. BARN är viktigast!

Hur ett samhälle tar hand om barnen och de gamla – ja det är sannerligen en viktig fråga när man mäter ett lands kompetens.

  • Hur fungerar samhällskontraktet?
  • Hur framträder barnperspektivet?
  • Hur lever de äldre sina sista dagar?

Moderaterna är bäst för Sverige – därmed för dig och mig!

m-hjärta