Det är dags att sluta stödja SD med din röst!
Deras utspel idag visar på ansvarslöshet för Sveriges bästa!

Det är dags att bryta kaoset och förlamningen i Riksdagen!

Ni som stött SD har fått sagt vad ni vill nu:

En sundare och klokare migrationspolitik var och är kravet.

Jag håller verkligen med om det!
Hittillsvarande politik har varit naiv och helt orealistisk. Den har till och med förorsakat svenska folket olägenheter och direkta faror. Ja till och med liv! Numera hyser Sverige IS-krigare och vi har redan haft terrorattacker som orsakat liv. Det är naturligtvis oacceptabelt! Det är politikerna ansvariga för!

Sverige mår inte bra med nuvarande politiska läge där sd dikterar villkor på ett oansvarigt sätt. Dessutom är det så att partiet har sina rötter i nazismen. Det är precis lika illa som Vänsterpartiet med sina rötter i kommunismen.

Båda dessa – Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna – är avarter inom vår politik!

Ge din röst till Alliansen!

Det är det bästa för Sverige!


SKIPPA SD! Sverige behöver en klok Alliansregering och en Riksdag som inte förlamar!