Många unga saknar viktig historia. Jag kan varken förstå de som sympatiserar med sd eller de som som sympatiserar med v! V har sannerligen en lika mörk bakgrund som sd. För mig är v och sd avarter inom poltiken och så tror jag det kommer att vara tills jag dör. Like lite som jag anser att sd kan bli rumsrent – lika osannolikt anser jag att v kan bli rumsrent. De är båda politikens avigsida – rena avarterna! Med sin/sitt historier/ursprung.

Det hindrar inte att de kan ha enstaka förslag som kan vara bra. men aldrig som helhet!!!!!!
Hat mot människor hos båda!

Hat hat hat – alla borde förakta detta!

Vänsterpartiet: Hundra år i förtryckets tjänst. Blt.

Kommunistiska regimers brott mot mänskligheten. Levande historia.

Glöm aldrig kommunismens brott!

Vänsterpartiet – de svenska sprungna ur kommunismen – hat mot människor!


Ett seriöst och trovärdigt politiskt parti kan aldrig vara människofientligt!

Politisk fientlighet mot människor – hat – är en avart inom politiken – ska föraktas!


Moder Svea - Konstverk av Sven Boberg