Avigsidorna med Internet är så trista. Tex när Internet utnyttjas att förfölja och smutskasta människor … tänker på de förföljda veterinärerna. Ja även journalister utsätts och många ‘vanliga’ människor.

Dessa onda och oetiska krafter får sin egen klottervägg och den är väldigt osympatiskt klibbig. Fattar inte varför människor vill ägna sig åt denna destruktiva aktivitet. Små människor och ingen tillgång för samhället precis.

Även spammare och hackare ägnar sig åt otrevlig och destruktiv verksamhet … ja det finns verkligen avigsidor inom Internet såväl som inom politiken.

Inom politiken är vänstern tidigare kommunisterna samt sd tidigare nazister avarterna. Fattar inte hur någon enda människovänlig människa kan rösta på dessa båda. De har sannerligen mörk historia båda med död, mördande och förintelse i spåren.

Så trist med destruktiva handlingar! Önskar det människovänliga tar mer plats och tränger undan avarterna.

Det kan vi alla bidraga med!