Ser på ungersk TV (Euronews) nu att Juncker är emot Orbans beslut angående migranterna. Samtidigt visas barackerna där migranterna erbjuds boplats under tiden de registreras för att sedan ta sig vidare. Barackerna är snygga, välutrustade och fina. Det verkar välplanerat. Där finns även dator, matrum samt basketnät mm för uteaktiviter. Kan inte tänka mig annat än att detta borde fungera mycket bra och att migranterna borde bli tacksamma för detta ombonade jämfört med vad man ser på andra sidan gränsen i Serbien eller i Frankrike vid Calais.

SVT vinklar ju så förfärligt när de visar och pratar om Ungern. Jag uppfattar att Ungern följer de regler som satts … tex om registrering … man vill inte ha okontrollerade strömmar in i landet.

Sedan insåg man tidigt i Ungern vilka risker och problem som uppstod i migrantspåren. Terrorister som följde med i strömmarna och upptäcktes.

En sak vet jag!
Ungern är mycket bättre på att skydda och värna om sina egna medborgare än vad Sverige är!

Det är så uppenbart tydligt!

Sverige och Ungern är motsatser i EU på många sätt – därför så oerhört intressant att följa båda och se hur det utvecklar sig. I Ungern sänks priser, löner höjs särskilt för låglönearbeten samt pensionärer. I Sverige höjs den ena skatten efter den andra …

medborgaren & migpol

MigrationsEkonomi
SKÄMS POLITIKER! - Konsekvenser av den orealistiska asylpolitiken!

Sverige skyldig till flyktingproblem i EU.