Arvet efter Fredrik Reinfeldt.

Min kommentar:

Sannerligen en rubrik right on the point! Sämsta start för AKB! … ändå var hon ju fastkedjad vid FR-s politik. FR gjorde fantastiskt arbete de första 4 åren – de följande 4 var lika förödande förfärliga politiskt! Det lider moderaterna av fortfarande! En sanslöst naiv – oförutseende – feg … politik med den vansinniga uppgörelsen med mp!
Sverige är i behov av en STARK ledare med politik för nutidens utmaningar. Utan en god ekonomi är inget möjligt! Utan trygghet i samhället rasar det mesta. Utan omsorg om barn och äldre … vill inte ens tänka tanken! Försvaret av landet kräver samarbete – Nato!
Och så detta rättssystem …. helt efter i tiden … helt efter den förfärliga brottsligheten vi nu upplever … helt ur led i tiden – Skärpning!
Ekonomi – Omsorg/välfärd – Skolan – Rättsväsendet – Försvaret!!!!!
Medborgarna i FOKUS!

Vill lägga till betydelsen av att VÄRNA vårt SEKULÄRA samhälle!