Just nu pågår en stor festival i Ungern – Sziget Festival. Än så länge har jag inte hört att några sexuella övergrepp har skett. Det är skillnad på Sverige och Ungern.
Ungern är en förebild i Europa. Sverige blir mer och mer en avart.

I Ungern har man medborgarnas bästa för ögonen. Där har man kontroll på sina gränser. Det är inte bara taggtråd som #svt låter påskina. I Ungern finns det speciella övergångar. Ungern insåg tidigt problemen med de okontrollerbara flyktingströmmarna och skaffade sig kontroll.

Sverige har helt mist kontrollen och det finns en mängd människor som vistas i landet olagligt. Det innebär naturligtvis en fara. För att inte tala om bilbränder, attacker på polis, brandkår och ambulanspersonal.

Sverige var oförsvarligt naivt – politikerna alltså – och ”välkomnade” fler än man mäktade med och tvingades sedan till liknande gränsövervakning. Tack vare vattnet behövdes ju inte taggtråd. Nu vill Sverige att andra länder ska lösa Sveriges problem och ta över flyktingar. Gör dom inte det – alltså löser Sveriges problem – alltså konsekvenserna av den naiva politiken – ja då klandrar man länder som var klokare. Detta är ett helkorkat agerande från Sverige.

Sverige borde lära av Ungern!

Tyskland är också illa ute men för Sverige är det värst. Tusentals tyskar flyttar varje månad till Ungern. De känner inte igen sitt eget land längre.

Hur blir det med Sverige?

De styrande politikerna i varje land borde ha sina medborgares bästa för ögonen. Det har sannerligen inte Sverige! 

Jag tycker synd om våra gamla och alla som behöver sjukvård – samt barnen. Cancerdrabbade kan inte längre försäkras få akutvård/operation – om det inte blir ett landsomfattande uppror på Internet.

Så illa är det!

Moder SVEA är död - barnen sörjer