Politik handlar om ansvar – Ansvaret gäller MEDBORGARKONTRAKTET!

Det har av någon märklig anledning försvunnit från er. I stället verkar ni tro att ni kan rädda hela världen och alla världens flyktingar genom en politik som lockar människor att satsa pengar på resa och halsbrytande risker för att komma till vårt land. Bakom sig lämnar dessa människor i ännu större nöd och som får mindre hjälp därför att de som kommer hit nu kostar enorma summor pengar som ligger fjärran från vad våra äldre kostar per dag. Sjukvården belastas. Hemtjänsten dras in och utarmas. Polisen räcker inte på långa vägar till för alla brott numera.

Enorma summor går till det fåtal flyktingar i världen. De som hade resurser och lyckades ta sig hit till vårt land. Summor som nu utarmar den övriga välfärden för våra egna medborgare. Så är det bara! Försök inte slingra er!

Det är den ena konsekvensen av ert oansvariga handlande och era naiva beslut. Ni är många som bär ansvar här!

Den andra konsekvensen är den fara ni nu utsatt inte bara vårt land och våra medborgare utan även övriga EU-länder och deras medborgare. Nu finns nämligen en hel del IS sympatisörer bland oss. Nu finns också en hel del som inte har rätt att vistas i vårt land. Numera finns en hel del människor som innebär en ökad fara för medborgarna och landet – länderna.

Våldtäkter är dagliga företeelser, bränder, attacker, kvinnoförtryck, religionsförtryck …. ständigt numera i nyhetsflödet. Det är ert ansvar! Det är er skuld!

Nu talas det om att Sverige ska delas upp – mellan kvinnozoner och manszoner – helkorkat och en tillbakagång i frihet och jämlikhet. Ja egentligen är det helt sanslöst! Ni låter religionsförtryck styra i vardagen i vårt sekulära land. Bort med alla religionsyttringar i det offentliga rummet!!!!!!

Ingen politiker sätter ner foten! Ni saknar civilkurage. Sverige har mesiga ledare och ingen stark ledare. Vem har civilkurage nog att sätta ner foten!?

Se till att återupprätta medborgarkontraktet! Det finns inget annat alternativ! För mig är inte alternativet sd! Men många ser inget annat alternativ än sd. Tyvärr!

Jag vill ha alliansstyre men inget mesigt sådant!

Återupprätta medborgarkontraktet – och gör det tydligt!

#migpol - medborgarkontraktet då?!