Klart handlingar ska få konsekvenser!

Jag tycker t.ex. att de som störde på riksdagens läktare vid brunkolsdebatten ska få böter. Det är inte tillåtet med opinionsyttringar på den läktaren.
Jag tycker dessutom att SVT – vårt Public Service – INTE kulle visa bilder på dessa aktivister. Det räcker att informera med ord. Vi som lyssnade på debatten på paddor, mobiler eller annat blev så klart irriterade.

Det finns handlingar av annat slag. Handlingar som INTE bryter på lagen men får konsekvenser. Hanif Bali (m) och Niklas Wykman (m) röstade mot den moderata gruppen angående folkmord på minoriteter i Mellanöstern.

Vadå ”jävla ordning”! Det var väl ingen viktig ideologisk fråga! Jag blir väldigt ilsk av denna typ av toppstyrning och kväsning i moderaterna. Det känns fruktansvärt stenålders! Något jag inte alls kan acceptera! Jag gillar civilkurage framför allt. Det har Finn Bengtsson Niklas Wykman och Hanif Bali. Bra! De flesta är mesiga, tyvärr!
Min kommentar på ett inlägg på Facebook.

Skäms Moderaterna!

Det kan inte vara Nya Moderaterna som gör så! Fy sjutton! jag blir så ilsk!

CA1_20150112_freedomWD2