Men det räcker ju inte!

Parallellsamhällena ska bort! Sverige ska INTE ha kalifatområden!

I delar av våra storstäder har områden vuxit fram som präglas av genomgående hög kriminalitet, våld och skjutningar på öppen gata, öppen droghandel och rivaliserande kriminella gäng som kämpar om makt och pengar. I dessa områden måste polisen förstärkas för att återupprätta förtroendet för rättsväsendet och bekämpa förekomsten av parallella samhällen. Beatrice Ask (m), ordförande i justitieutskottet (M)

TV-team och besökare jagas ut av hotfulla invånare i förortskalifaten:

Det hände när australiensiska CBS 60 Minutes var i Rinkeby  i mars, och när Nya Efterlyst i TV8 besökte Tensta i höstas.  När den svensk-somaliska debattören Mona Walter åkte till Rinkeby tillsammans med SVT Aktuellt i somras attackerades hon med skällsord om att hon är kristen. En reporter från Uppdrag Granskning med kippa på huvudet jagades ut ur RosengårdPaulina Neuding journalist.