Hur ska vi kunna få ett sjysst och välfungerande Public Service i Sverige? Ett skarpt Public Service som tar sig uppdrag med ansvar och arbetar i medborgarnas tjänst – allsidig belysning! Som det är närmar det sig mer ett skämt och svenskarna vet inte om något annat och möjligen är svenskens kritiska öga för okritiskt vilket förklarar de alltför höga förtroendesiffrorna! Svenskt Public Service – SVT och SR – är definitivt inte värda de höga siffrorna!

Här är ett exempel på oförmågan:
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthomas.gur.5%2Fposts%2F1155571081161083&width=500 från Tomas G

Apropå 1 maj och Stefan Löfvén (s) – tror sossarna på honom? Är de helt okritiska?
Ja det är nog så att de skulle rösta på en häst om partiet leddes av en sådan, som Lena Mellin sade.

Ytterligare en bra artikel ska lyftas fram idag. Det är två kvinnor som skriver på samma ämne.

Maria Rashidi, ordförande Kvinnors Rätt, Nätverket mot hedersrelaterat
Meheret Dawitt, Eritreanska kvinnoföreningen för integration

Vi vädjade till vår statsminister – den enda auktoriteten som männen i våra könssegregerade enklaver eventuellt skulle lyssna på – att klargöra, speciellt för moskéer och ortodoxa kyrkor, att könsapartheid och oskuldskrav på flickor inte tillhör en demokrati.

Svar fick vi inte. Det är tjugo år för sent, men bättre sent än aldrig.

Vi upprepar: snälla statsministern, avskaffa könsapartheid och oskuldstesterna nu – innan de avskaffar demokratin.” Aftonbladet.

Haaaa! säger jag till den feministiska regeringen som utnämnt sig själv till detta. ORD bara ORD! Det är förnedrande för hela den feministiska rörelsen och degraderar begreppet feminism.