Så klarsynt BRA! av Johanne Hildebrandt (SvD) – Sverige sviker i kampen mot IS/Daesh.

”Med tanke på hur lite Sverige bidrar i kriget mot IS kan man bara hålla med. Inte ens lite hjälp till kliniken som behandlar de våldtagna, traumatiserade kvinnor som flytt från IS kan man erbjuda. Men kampanjen för att få en plats i FN:s säkerhetsråd tycker regeringen det är värt att lägga biståndspengar på. Det hela är faktiskt häpnadsväckande uselt.”

Det som produceras från regeringskansliet är ORD ORD ORD – och de saknar helt innehåll!

I stället för att hjälpa de verkligt behövande – inte minst alla de våldtagna kvinnorna i DAESH våld – så ordnar Regeringen/Utrikesministern dyra bjudresor för att muta länder att rösta på – en plats i FNs säkerhetsråd för Sverige. ”Jag mår illa” !!!

Fy sjutton sådan regering vi har! Feministisk – vilken degradering av begreppet! Hur kan detta bara få fortsätta?

Sannerligen märkligt att vårt Public Service inte GRÄVT i hur det ser i denna feministiska fråga!

Eller inte märkligt alls med vårt rödgröna Public Service 😦

Feministisk regering - Suck!