Ett parti som infiltrerats av islamister. Ett parti som är så naivt inför verkligheten att det blir en fara för Sverige. De sitter ju trots allt i regeringen. Ett bevis på att socialdemokraterna är så ”maktgalna” att de t.o.m. valt att regera med detta parti.

Men man ska alltid gå tillbaka till väljarna. Det är väljarnas ansvar. Den nya och enormt viktiga ”KLASSFRÅGAN” i vår tid står mellan de som följer med inom nyheter och politik och besitter insikter …. och de som saknar insikter och väljer bort nyheter och politk. Båda grupperna har rösträtt. Varje enskild medborgare har ansvar.

Dessutom – tänk alla journalister i Public Service – över 50 % – som supportar Miljöpartiet!!!!!
Rabiatecken och #SVT.

En ung muslimsk kvinna – ungdomsspråkrör i Stockholm – lämnar Miljöpartiet. Ja det är viktigt att man känner sig trygg i den värdegrund som Mp SÄGER SIG stå för. Det är inte viktigt att i partiet känna sig trygg i sin religion. Den tryggheten är för det enskilda rummet och definitivt INTE inom politiken – i vårt sekulära land.

Tydligen har många muslimer samt framförallt islamister missuppfattat detta.

Stackars Miljöpartiet men de förtjänar detta bakslag! Måtte de åka ur riksdagen. Sverige behöver mogna och insiktsfulla politiker som ser verkligheten som den är och som finner lösningar att tackla vardagen.

Miljöpartiets naivitet har serverat en autostrada in i regeringen för Turkiets ledare Erdogan. Kanske närmar det sig landsförräderi?

Highway to Sweden's Gov

Socialdemokrater och grå vargar.
Ledarsidorna – Something very ….
Anna Dahlberg om Värderingarna som nästa strid ...
Sakine Madon om Miljöpartiets röstfiske bland islamister … (har jag ju påpekat tidigare)
Bright – Magasin mot religion och vidskepelse …
Anna Ernius – Pandoras ask är öppen …
Smålandsposten om en toppolitiker (mp)