Vilken tur han inte är med och styr Sverige längre! Nu sjönk han som en sten! Fy sjutton!

Totalt förringande av vad tidigare generationer åstadkommit! Nu ska vi börja kämpa – i Sverige igen – för religionsfrihet – för respekt för varandra – mot hedersvåld – mot mot mot … allt det negativa som trots allt också följer med bland de som kommer till Sverige … även IS-krigare …. vissa saker vill vi INTE ska ske.
Jag upprörs mycket av förföljelsen av kristna på asylboenden, förföljelse av de som lämnar islam och inte deltar i fredagsbön, den sneda könsfördelningen och vad det innebär nu och framöver, ohederligheten som förekommer, våldtet i migrantspåren, … Uppenbarligen finns det alldeles för många – hur liten andelen än är – som kommer och vill styra över andra människor på ett destruktivt sätt ….

.. är det detta som ska bli nya Sverige Fredrik Reinfeldt!??? Fy sjutton säger jag och ångrar bittert att jag trodde på dig — då tidigare.
Du har nu sjunkit som en sten!

Minst sagt HÄPNADSVÄCKANDE! av Fredrik Reinfeldt !!!!!!!

”- What is Sweden? Is this country owned by those who lived here for four generations or those who invented borders? he said condescending.

Then he said that the Swedes are uninteresting as an ethnic group and that it is instead the immigrants that creates the new Sweden.”

 

Så bra uttryckt av Tove Lifvendahl i SvD:
”Vi bör likaledes vara tydliga och starka i uppfattningen att människor i sig aldrig är ett problem, inte ens om de kommer väldigt många på en gång, utan att frågan handlar om vår förmåga som samhälle att upprätthålla de principer och värderingar vi sätter högt.”
http://www.svd.se/vad-pagar-i-sverige