Jag gillar inte utvecklingen i Sverige! 

Sverige har blivit det laglösa landet. Landet där man kan komma undan med vad som helst. Nej inte de laglydiga medborgarna! Bara de med utstuderade olagliga intentioner. De lyckas! Sverige låter folk flöda in genom gränserna. Sverige låter fusket på vägarna florera. Sverige låter kriminella gäng härja. Det skjuts många gånger fler människor i svenska städer än i övriga nordiska länders städer. ”Det krävs bättre utbildning” säger nu inrikesministern. Prat prat prat! Total handlingsförlamning!

Våra politiker är inkompetenta och handlingsförlamade! Det verkar vara fler och fler svenska medborgare som tappar tron på dessa och på sitt land.

Funderar på att starta en ny blogg för politik. Den ska då heta: ”Utanför åsiktskorridoren”. Så det så!

Apropå situationen i Malmö  ….
Jag tycker synd om romerna – de i Malmö. De som ockuperat marken. De som nu lagt sig utanför Stadshuset. Jag tycker synd om dem! De hamnar inte i en ljus dager precis! De förbättrar definitivt inte ”romernas sak”. Påhejade av vänsteraktivisterna ”luras” de till handlingar som inte gynnar deras ”sak”. Jag blir så irriterad! Precis som om inte lagar skulle gälla dem! Precis som om de har rättigheter utöver andra! Nej, jag tycker synd om dem! Vänsteraktivister har jag inga höga tankar om! De struntar i vår demokrati. Och våra demokratiska spelregler. Har ingen förmåga att känna respekt för andra eller andras egendom. Nej vänsteraktivister har jag inget till övers för! De är en avigsida – en avart – i samhället.

Jag tycker synd om Sverige också! Ett fint land som misskötts fruktansvärt! Det blir mer och mer synd om dess medborgare. De drabbas.