Jag fattar inte – egentligen – hur människor kan vara så korkade i vårt upplysta land!!!!

Visst vi har oförmögna politiker! De har inte förmått se konsekvenserna av sina ogenomtänkta beslut – eller bristfälliga beslut – hur man nu vill benämna besluten.

Självklart att inte Sverige klarar av att ta emot obegränsade flyktingströmmar!
Självklart att Sverige inte klarat av integrationspolitiken i samma takt!
Självklart att det finns en massa brister!
Lika klart och uppenbart är det att Sverige har ett hjärta för människor i nöd!

Men hur i hela fridens dar kan folk vara så urbota korkade/dumma att de riktar sin ilska mot människor som inte är ansvariga för besluten?

Hur kan människor vara så omänskliga att de låter barn drabbas!!!?

Minsann är det mycket man inte fattar!

En sak är då klar! Det finns människovänlighet och människofientlighet – i vårt land.

Vi måste bekämpa fientligheten!

Politiker måste bli mer …. ärliga – rakryggade – realistiska – värdiga – ansvarsfulla – långsiktiga – insiktsfulla – kloka – handlingskraftiga – mediabefriade – …. och kunna ställas till ansvar!

Jag tycker t.ex. att Fredrik Reinfeldt (m) var super som statsminister första perioden och en katastrof andra perioden …. nu när jag tänker i efterhand.

Jag tycker att Stefan Löfvén (s) har varit en katastrof hela tiden och hyser ingen respekt för en människa som kan ändra sina ideal för maktens skull. Han var bra som metallordförande men minsann inte som statsminister.

Sverige har drabbats av oförmögna politiker – det ska minsann inte enskilda människor straffas för och verkligen inte barn!

Hemskt och förfärligt att Sverige har producerat fega mördare typ den som utklädd härjade i skolan Kronan i Trollhättan.

Street Art, Portugal