Gammelmoderater och nymoderater – läser jag – att det skrivs nu efter #mstämma Faktiskt tänkte jag efter stämman att man skulle kunna ta bort ”nya” på loggan och behålla det lilla m-et och denna blå färgen. Men jag tänker inte samma som s-pressen. Jag gillade Nya-Moderaterna! Mycket! Men sedan gick det ”fel” på slutet med Fredrik Reinfeldt. Jag tyckte Nya_Moderaterna var helt rätt då och lika rätt tycker jag m-stämman har ställt in riktningen nu. Det handlar om helt olika tider och det går snabbt nu vilket kräver att politikerna hänger med och rättar politiken efter den tid den ska gälla i. Detta är ju oerhört viktigt! Centern och Kristdemokraterna har också gjort ett strålande arbete med sin förnyelse. Nu är jag nyfiken på hur det blir för Folkpartiet.

Jag följer alla partiers stämmor/kongresser.

Sällan länkar jag till Aftonbladet men det ska jag göra idag. För ovanlighetens skull en artikel utan journalistens eget tyckande/tolkande på ett fånigt sätt för att passa ett (s)tyrt Aftonblad. Här tänker jag förstås på Karin Pettersson och framförallt Anders Lindberg. Lotta Gröning var för duktig och fick ju lämna AB. Lena Mellin är fortfarande kvar och ganska bra.

Björn Berglund om ”M-ledaren hyllas av gammelmoderater” i Aftonbladet.

SvD-s rubrik : ”M på väg att hitta tillbaka till sitt rätta jag

Själv skulle jag vilja säga att det är en nystart för m där politiken tar avspark i värdegrunden för att möta vår tids utmaningar. Det känns spännande och jag är mycket förväntansfull.

Kanske nya loggan kan se ut så här – för att visa att hjärtat fortfarande är med.

m-hjärta