Källa SIFO/SvD

SVÅRT!
Men det finns egentligen bara ett parti för mig men jag vill veta vart det är på väg!

”SVERIGE KAN BÄTTRE” är en slogan som inte säger så mycket om inte det finns garantier för att förnuftet är med samtidigt.

Vilken framtid väntar oss? Vilka utmaningar kommer vi att möta? Detta tillsammans med medborgarnas behov är den politiska nöten att hantera.

Jag är helt övertygad om att vänsterpartierna (s+v+mp+fi) inte klarar av framtidsutmaningarna och därmed kommer medborgarnas välfärd att nedmonteras sakta men säkert. Helt övertygad om detta är jag.

Kd liksom Sd har en del tokstollar i sina organisationer. Båda typerna är människofientliga och sådant avskyr jag. Pastorer som utklassar vissa människor – dubbelmoral i kristen falskhet. Lika illa som rasism!

Fp har en kärna av tro på att just de vet vad som är bäst – det gillar jag inte! Brist på lyhördhet och ödmjukhet här. Typiska exempel på detta är Birgitta Ohlsson och Cecilia Wikström. Det var även Erik Ullenhag som Invandrarminister. Han är bättre som ekonomisk talesperson. Cecilia Wikström är värst. Tyvärr räcker inte Jan Björklunds engagemang trots skolfrågorna just för kvinnorna han har runt sig. Cecilia Malmström är bra men hon har inte tillräcklig kraft mot de andra två tyvärr. Björklund och Malmström skulle vara tongivande då ….

C har jag tidigare varit mycket missnöjd med eftersom de velat hit och dit. De är mycket bättre med sina kvinnliga partiledare. Värst av alla var Olof Johansson – sossekramaren. Maud var jättebra och ledde c rätt. Annie är så bra – himmel en sån skärpt tjej! – att jag skulle kunna tänka mig …… men jag avfärdar ju inte kärnkraft …

M nya moderaterna har jag gillat mycket. Men vart är (m) på väg. Lite huvudlöst rakt på med det öppna hjärtat. Sansa er skulle jag vilja säga! Lyssna på medborgarna! Klokskap och förnuft som på Schlingmanns tid vill jag ha. Vi vet att vi svenskar har öppna hjärtan – MEN det finns gränser för allting. Det verkar inte som om (m) tror det! Här vill jag få garantier för politiskt ansvar. Det finns inte just nu när det gäller mottagande och öppenhet. VIKTIGT!
Sedan detta med DÖ – vilket misstag! Var demokratin så lätt att avfärda!? Bryt DÖ! Snarast! Min röst ska minsann inte gå till att låta vänsterpolitik passera och sänka Sverige!
Än så länge går min röst hit men hur blir det framöver ……!? Det beror sannerligen på ….!!!!!