Margot Wallström (s) Sveriges utrikesminister har klantat till sig och misskött sitt ämbete. Sverige drabbas. Sveriges starka röst i världen har försvagats ordentligt på den korta tid som Wallström varit utrikesminister.

Sorgligt! Förfärligt sorgligt!

Margot W (s) agerar mer som en tjänsteman från Amnesty än som Utrikesminister för Sverige. Dessutom vägrar hon komma till Public Service – SVT – för att förklara sig inför folket.

Dåligt!

Hur mycket illa för Sverige ska hinna ske i den rödgröna röran som nu är?

Man blir ordentligt orolig med flera inkompetenta ministrar varav Wallström (s) är en.

Självklart ska Sverige vara en röst/kraft för Mänskliga Rättigheter i världen! Självklart! Men det måste ju ske på ett smartare och långsiktigt sätt. Med Wallströms gälla och klantiga röst blir verkan den motsatta.